Burgeri Simpli, Perfecți, Cu Piept Proaspăt Măcinat

Burgeri Simpli, Perfecți, Cu Piept Proaspăt Măcinat
Simplu, perfect proaspăt-sol burgeri piept este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 371 calorii, 27G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, maioneză de canola, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Curcan măcinat sau burgeri de porc măcinat, și Piept cu sos de muștar măcinat cu piatră.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti râșnița, așezați arborele de alimentare, lama și placa de matriță de 1/4 inch în congelator 30 de minute sau până când sunt bine răcite. Asamblați râșnița chiar înainte de măcinare.
2
Aranjați carnea într-un singur strat pe tigaie cu jeleu, lăsând spațiu între fiecare bucată. Congelați 15 minute sau până când carnea este fermă, dar nu congelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
CarneCarne
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați carnea și uleiul într-un castron mare și aruncați pentru a combina. Treceți complet carnea prin mașina de tocat carne. Treceți imediat carnea prin râșniță a doua oară. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând ușor fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch. Apăsați o indentare de dimensiunea nichelului în centrul fiecărei plăcinte. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Masina De Tocat CarneMasina De Tocat Carne
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
BolBol
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
5
Presărați chiftelele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Așezați pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 2 minute sau până când apar urme de grătar. Întoarceți cu grijă patties; grătar 3 minute. Topiți fiecare patty cu 1 felie de brânză; grătar 1 minut sau până când brânza se topește și carnea de vită atinge gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
BrânzăBrânză
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
7
Așezați 1 patty pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare porție cu 1 frunză de salată, 1 felie de roșii și jumătatea superioară a chiflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
TomateTomate
RolaRola
1
Nu există nicio îndoială: carnea de vită, mielul sau curcanul proaspăt măcinat oferă un burger superior și mai suculent. Aceasta include carnea pe care ați avut-o la comandă într-o măcelărie sau la un supermarket și înfășurată slab (împachetările strânse comprimă carnea). Acasă, un accesoriu de polizor pentru mixerul dvs. de stand este ideal sau un polizor de mână de modă veche. Sau puteți folosi robotul de bucătărie; în acest caz, asigurați-vă că lucrați în loturi mici, pulsând carnea de 8 până la 10 ori sau până când carnea este tocată mărunt, dar nu curățată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Toată TurciaToată Turcia
FolieFolie
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Stand MixerStand Mixer
2
Indiferent de instrumentul de măcinare pe care îl utilizați, este important să păstrați carnea și echipamentul de măcinare cât mai reci posibil. Dacă carnea se încălzește prea mult, va începe să se murdărească mai degrabă decât să se macine curat, dând produsului finit o textură urâtă de piure. Punerea cărnii și a echipamentului de măcinat în congelator timp de 15 minute în prealabil ajută la garantarea rezultatelor optime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
3
Nu ai timp? Într-un vârf, puteți folosi, desigur, carne de vită pre-măcinată, miel sau curcan pentru aceste rețete. Condimentele și condimentele vor produce în continuare un burger mai bun și mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Toată TurciaToată Turcia
Carne De VităCarne De Vită
MielMiel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista