Burgeri marocani de miel cu sos de mentă-iaurt

Burgerii marocani de miel cu sos de mentă-iaurt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 949 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, miel măcinat, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri de miel cu față deschisă cu sos de iaurt de mentă, Burgeri de miel cu condimente indiene și sos de iaurt-mentă, și Harissa la grătar-miel marinat cu sos de iaurt marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați iaurtul cu menta, usturoiul și 1 lingură de suc de lămâie. Condimentați sosul de iaurt cu sare și piper și dați-l la frigider.
Într-un mini robot de bucătărie, combinați coacăzele uscate, nucile de pin, pătrunjelul tocat, coaja de lămâie, chimenul, coriandrul și scorțișoara cu restul de 1 linguriță de suc de lămâie și 1 linguriță de sare. Procesați ingredientele până se formează o pastă grosieră.
Răzuiește pasta de nuci currantpine într-un castron mare și adaugă mielul măcinat. Folosind mâinile, amestecați ușor carnea măcinată bine cu condimentele și bateți în 4 burgeri plinuți. Puneți burgerii pe o farfurie, acoperiți-i cu folie de plastic și dați-i la frigider timp de 15 minute.
Aprinde un grătar. Periați ușor grătarul cu ulei. Grătiți burgerii la foc mediu-fierbinte timp de 6 minute pe fiecare parte pentru mediu rar. Grătați chiflele, tăiate cu fața în jos, până se prăjesc. Puneți burgerii pe chifle și serviți cu sosul de mentă-iaurt.