Burgeri La Grătar

Burgeri La Grătar
Reteta burgeri la grătar se poate face în aproximativ 40 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână sare, chifle de hamburger, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Burgeri La Grătar, Burgeri Cheddar La Grătar, și Burgeri De Porc Cajun La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați primele 10 ingrediente. Aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Puneți deoparte 1 cană de sos de grătar pentru a servi cu burgeri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
3
Într-un castron mare, combinați oul, ovăzul, 1/4 cană din sosul de grătar rămas, sare de ceapă, sare de usturoi, piper și sare. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în șase chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Sare De CeapăSare De Ceapă
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
OvăzOvăz
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 160 de grade, ungand cu 1/2 cană de sos de grătar în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Serviți pe chifle cu toppinguri la alegere și sos de grătar rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
RolaRola

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. Ai putea încerca Cupcake Vineyards Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Cupcake Vineyards Merlot
Cupcake Vineyards Merlot
Provenind din podgorii de pe coasta centrală a Californiei, Merlotul nostru este o expresie elegantă a strugurilor. Plin de corp, dar neted, vinul prezintă arome de prune coapte, coacăze roșii cu arome de afine și cireșe roșii care evoluează în niveluri decadente de cacao, condimente și espresso.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista