Burgeri Havarti la grătar în Pitas

Burgeri Havarti la grătar în Pitas
Grilled Havarti burgeri în Pitas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de vinaigretă balsamică achiziționată, sare, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Burgeri Havarti la grătar în Pitas, Burgeri De Curcan Dill Havarti, și Burgeri de curcan Havarti și migdale.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron superficial, amestecați roșii, castraveți și vinaigrette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Lăsați să stea în timp ce pregătiți chiftele.
3
Într-un castron mediu, combinați carnea de vită măcinată, ceapa, condimentul Italian, amestecul de usturoi-piper și sarea; se amestecă bine. Formați amestecul în 4 chiftele alungite, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Când grătarul este încălzit, așezați chiftelele pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Acoperiți grătarul; gătiți 11 până la 13 minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 71°., rotind o dată. În ultimele 1 până la 2 minute de timp de gătit, așezați brânza pe torturi; gatiti pana se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați chiftelele cu brânză în jumătăți de pâine pita. Puneți amestecul de roșii-castraveți în jumătăți de pâine cu patties.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista