Burgeri Falafel Cu Față Deschisă

Burgeri Falafel Cu Față Deschisă
Rețeta burgerilor Falafel cu față deschisă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 6 porții cu 280 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, pătrunjel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Burgeri De Ton Cu Față Deschisă, Burgeri De Soare Cu Față Deschisă, și Burgeri De Curcan Cu Față Deschisă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 5 ingrediente într-un blender și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pentru a pregăti chiftelele, combinați 1 cană de ceapă și următoarele 7 ingrediente (prin 4 căței de usturoi) într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Așezați amestecul de fasole într-un castron mare; se amestecă 1/4 cană pesmet. Împărțiți amestecul de fasole în 6 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați restul de 1/4 cană de pesmet într-un vas puțin adânc. Pateuri de dragare în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
5
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 3 torturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu restul de 2 lingurite de ulei și chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Mini pitas calde conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
8
Așezați 1 pita pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Completați fiecare porție cu 1/2 cană de salată verde, 1/3 cană de roșii, 1/3 cană de castraveți și 4 lingurițe de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
CeapăCeapă
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
9
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de sos; acoperiți fiecare porție cu 1 patty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
10
Notă de vin: ușor în corp și tanin, pinot noir este vinul roșu perfect pentru mâncăruri vegetariene robuste. Aceste burgeri includ condimente cum ar fi coriandru și chimen, care sunt ecou în Kim Crawford Marlborough Pinot Noir ($15), cu nuanțele sale savuroase și arome de fum și ierburi uscate. Fructele strălucitoare și aciditatea amplă ajută la tăierea sosului tahini bogat al burgerilor. - Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi UscateIerburi Uscate
VinVin
CoriandruCoriandru
CondimenteCondimente
TahiniTahini
ChimenChimen
FructeFructe
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate80
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista