Burgeri de vită cu ciuperci și Aioli

Reteta burgeri de carne de vită cu ciuperci și Aioli este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest curs principal are 705 calorii, 27G de proteine, și 61G de grăsime per portie. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pătrate de foccacia, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri cu ciuperci saut, Arugulan și Dijon Aioli, Burgeri de vită la grătar umpluți cu Provolone și ciuperci, și Gorgonzola - burgeri de vită umpluți cu ciuperci sălbatice Sotate și marmeladă de ceapă roșie caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați mandrina măcinată, sarea și piperul într-un bol mediu. Formați amestecul în 4 (1/2-inch grosime).
Stropiți ușor ambele părți ale ciupercilor cu uleiul.
Se presară cu sare și piper.
Amestecați maioneza, sucul de lămâie și usturoiul într-un bol mic pentru a amesteca. (Chiftelele, ciupercile și maioneza cu usturoi pot fi preparate până în acest moment cu 1 zi înainte. Acoperiți-le separat și refrigerați.)
Pregătiți grătarul (căldură medie-mare). Grătați burgerii până când sunt fierți până la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare. Grătați ciupercile până se înmoaie, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Grătați pătratele focaccia tăiate cu fața în jos, până când sunt ușor prăjite, aproximativ 2 minute.
Întindeți maioneza cu usturoi peste fundul ruloului.
Tăiați ciupercile în fâșii și aranjați fâșiile de ciuperci peste maioneză.
Așezați burgerii deasupra ciupercilor.
Întindeți maioneza de usturoi pe partea tăiată a vârfurilor și aranjați o mână de rucola pe fiecare. Acoperiți burgerul cu blaturile și serviți.