Burgeri De Pui De Vară
Burgeri de pui de vară este o rețetă americană care servește 4. O porție conține 575 calorii, 37g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână avocado, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Crock - Pot Paleo Chili de vară pentru burgeri și Hot Dog, Burgeri de cârnați de curcan BLT la grătar cu murături de vară, și Burgeri de pui cu spanac și Feta (alias burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați felii de avocado și suc de lămâie.
Adăugați apă pentru a acoperi; pune deoparte. Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Încălziți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Călește ceapa până se rumeneste și se caramelizează; pus deoparte.
Condimentează puiul cu sare și piper.
Se pune pe grătar și se gătește până când nu mai este roz și sucurile curg limpede, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Așezați chiflele pe grătar suficient de mult pentru a le prăji.
Întindeți chiflele cu maioneză după gust, apoi stratificați cu pui, ceapă caramelizată, provolonă și avocado.