Burgeri De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de pui. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, chifle de hamburger, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Burgeri de pui cu spanac și Feta (alias burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta, Burgeri de pui la grătar, și Burgeri De Pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați o foaie de copt cu folie, apoi aburiți cu spray de gătit.
Ulei cald într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ardeiul gras și ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Scoateți legumele pe o farfurie pentru a se răci.
Într-un castron mare, amestecați ușor puiul, sosul de grătar, mozzarella și amestecul de ceapă. Se formează în 6 chiftele și se așează pe foaia de copt.
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unui burger citește 71°, 15 până la 20 de minute.
Într-un castron mic, amestecați maioneza și restul de 2 linguri. sos de grătar.
Răspândiți 2 lingurițe. pe jumătatea de jos a fiecărui coc, deasupra cu un patty, acoperiți cu jumătatea superioară a cocului și serviți.