Burgeri De Pui

Burgeri De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de pui. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, chifle de hamburger, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Burgeri de pui cu spanac și Feta (alias burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta, Burgeri de pui la grătar, și Burgeri De Pui.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați o foaie de copt cu folie, apoi aburiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ulei cald într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ardeiul gras și ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Scoateți legumele pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
5
Într-un castron mare, amestecați ușor puiul, sosul de grătar, mozzarella și amestecul de ceapă. Se formează în 6 chiftele și se așează pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unui burger citește 71°, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Într-un castron mic, amestecați maioneza și restul de 2 linguri. sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Răspândiți 2 lingurițe. pe jumătatea de jos a fiecărui coc, deasupra cu un patty, acoperiți cu jumătatea superioară a cocului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista