Burgeri de porc Curry cu Ketchup picant

Burgeri de porc Curry cu Ketchup picant
Burgerii de porc Curry cu Ketchup picant este un fel principal care servește 6. O porție conține 739 calorii, 38g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 102 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, scallions, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Burgeri de porc Curry cu Ketchup picant, Burgeri de porc Cajun cu sos picant de Remoulade, și Pancetta-burgeri de vită cu Ketchup de hrean.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, folosind mâinile, amestecați carnea de porc, coriandrul, pudra de curry, Worcestershire, cayenne, scallions și usturoi, condimentând bine cu sare și piper. Faceți 6 paturi uniforme și puneți-le în frigider până când sunt gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pudră De CurryPudră De Curry
CoriandruCoriandru
Ceapa VerdeCeapa Verde
CondimenteCondimente
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați ulei. Se prăjește până se rumenesc pe ambele părți și se fierbe, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Gatiti in loturi, daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Serviți în interiorul chiflelor de hamburger acoperite cu frunze de salată, felie de roșii și ketchup picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
TomateTomate
5
Într-o cratiță la foc mediu, se sotează ușor usturoiul în unt, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați ketchup, fulgi de ardei roșu și piper cayenne. Gatiti inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ardei IuteArdei Iute
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
7
Se ia de pe foc și se amestecă scallions. Se răcește înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger funcționează foarte bine cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Harris Vineyard este situat în vestul Oakville, la est de Branding Iron Vineyard. Nickel & Nickel ' s five acres sunt alcătuite din două blocuri care oferă o expunere sudică și un sol de argilă cu pietriș. Trecerile de subțiere permit fiecărui grup să atârne liber, optimizând sistemul de spalier și profitând de climatul cald pentru a ajunge la maturitate deplină.Merlotul Harris este foarte consistent de la vintage la vintage, iar acest vin nu face excepție. Fructele frumoase de fructe de pădure și prune se integrează cu arome de salvie, trabuc, pământ și plante uscate. Această epocă are un element prăfuit atrăgător, iar stejarul adaugă un indiciu de cărbune. Textura mătăsoasă și taninurile rotunde duc aceste arome până la un finisaj lung și echilibrat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista