Burgeri de pește Floribbean cu sos Tropical

Burgeri de pește Floribbean cu sos Tropical
Nevoie de o felul principal pescatarian? Burgerii de pește Floribbean cu sos Tropical ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 396 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de gust de murături, cățel de usturoi, frunze de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Burgeri de pește cu sos de ierburi, Floribbean Fiesta Steak, și Gruper "Floribbean" cu ardei roșu-gem de Papaya.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente; acoperiți și refrigerați până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-un castron mare, combinați albușul de ou, ceapa, pesmetul, coriandrul, condimentul smucit, usturoiul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Puneți peștele într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se adaugă în amestecul de albuș de ou și se amestecă bine. Formați în șase burgeri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
5
Pulverizați ambele părți ale burgerilor cu spray de gătit. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Burgeri la grătar, acoperiți, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 160 <url>.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Serviți fiecare pe o rolă cu salată, avocado și 5 lingurițe de sos tropical.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Capitolul 24 foc și inunda focul Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir
Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir
Un studiu în terrior într-un singur cuvânt, foc. Este mai fructat decât omologii săi, cu mirosuri de cireșe, zmeură, cedru și podea de pădure. O componentă tanică a texturii încinge vinul în timp ce servește drept trambulină, menținându-l tonifiat și elegant.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista