Burgeri de miel și feta la grătar

Burgerii de miel și feta la grătar ar putea fi doar fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă pe care o căutați. O porție conține 451 calorii, 28G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.94 pe portie, primești un fel principal care servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ienibahar măcinat, usturoi, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 192 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 43 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Burgeri de miel și feta la grătar, Burgeri de pui cu spanac și Feta (aka Spanakopita Burgers) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta, și Burgeri de pui cu spanac și Feta (aka Spanakopita Burgers) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mediu, combinați mielul, usturoiul, feta, condimentul, pătrunjelul, sarea și piperul, asigurându-vă că nu suprasolicitați amestecul. Formați amestecul de miel în 4 până la 6 chiftele.
Încălziți o tigaie la grătar la foc moderat și gătiți burgerii de miel până se formează o crustă frumoasă, aproximativ 4 minute. Întoarceți burgerii și lăsați să gătească încă 4 minute.
Lăsați burgerii să se odihnească 10 minute.
Serviți acoperit cu tzatziki ușor pe o rolă sau un coc.
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul, castravetele, usturoiul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și mărarul. Se condimentează cu sare și piper. Chill.
Ceea ce face cu adevărat această rețetă să cânte: ienibaharul este una dintre acele arme secrete din alimentele sărate. Nu poți pune degetul pe ea, dar știi că este acolo. A fost numit de englezi, pentru că au crezut că conține scorțișoară, nucșoară și cuișoare. Shh, este, de asemenea, ingredientul secret în chili în stil Cincinnati.
Ce să aruncați dacă aveți: Simțiți-vă liber să adăugați și niște mentă proaspătă tocată. Ai o petrecere? BYOC și le transformă în mini-uri. prinde unul înainte de a servi pentru că vor dispărea repede.
Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel
Burger în meniu? Încercați să vă asociați cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sterling Three Palms Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
![Sterling Three Palms Vineyard Merlot]()
Sterling Three Palms Vineyard Merlot
Cu o mare structură, profunzime și concentrare, Merlot-ul nostru din 2006 Three Palms Vineyard spune povestea unei podgorii neobișnuite din Valea Napa. Aromele intense, coapte de cireșe negre ale vinului și aromele expansive se desfășoară încet pentru a dezvălui note complexe de minerale, mocha, condimente, trandafir și stejar prăjit. Această expresie frumos echilibrată a Merlotului provine din vița de vie care se luptă în soluri stâncoase, vulcanice de-a lungul flancului estic al Văii Napa. Vinificatorul Michael westrick atribuie caracterul mineral distinctiv al vinului și greutatea remarcabilă pe gust terroirului unic al Viei. Structurat cu taninuri care combină puterea cu suplețea, acest vin oferă acum arome delicioase, complexe, dar promite valoare în pivniță.