Burgeri de miel cu față deschisă, cu gust de fistic-caise
Rețeta burgeri de miel cu față deschisă cu gust de fistic-caise ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 736 calorii, 37g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Pentru $3.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați caise, miel, mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri de miel cu față deschisă cu sos de iaurt de mentă, Burgeri Marocani de miel condimentat cu chutney de caise-piper + Pesto feta cu fistic, și Sandvișuri De Miel Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați mielul măcinat într-un castron mare; presărați 2 1/2 lingurițe de sare grosieră uniform. Se amestecă ușor în sare și se modelează carnea în 6 torturi, fiecare cu grosimea de aproximativ 3/4 inch. Do înainte Patties pot fi pregătite cu 6 ore înainte. Aranjați pe foaia de copt, acoperiți și refrigerați.
Se amestecă caisele și următoarele 6 ingrediente într-un castron mediu; se condimentează cu sare.
Amestecați fisticul tocat și menta în gust.
Spray grătar cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu).
Așezați burgeri pe grătar.
Așezați felii de pâine la margini pentru a prăji. Gatiti burgeri la coacerea dorită și până ușor carbonizate, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediumrare.
Transferați pâinea în farfurii. Completați fiecare cu burger. Lingura savura deasupra burgeri.