Burgeri De Miel
Reteta burgeri de miel este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel principal are 369 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare, miel lat, măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burgeri De Miel, Burgeri De Miel, și Burgeri De Miel.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați mielul, rozmarinul, ardeii prăjiți, sarea și piperul după gust. Formați în 6 burgeri de aproximativ 3/4 in. gros. Puneți pe o farfurie, acoperiți și refrigerați 2 ore.
Tăiați 12 felii, fiecare aproximativ 1/2 in. gros, din pâine și salvați restul pentru o altă utilizare. Ungeți ușor feliile peste tot cu ulei de măsline.
Cu o perie de silicon sau prosoape de hârtie unse, ungeți ușor un grătar de cărbune peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau un grătar cu gaz la foc mare (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 3 secunde). Prăjiți ușor pâinea pe grătar, întorcându-vă o dată și transferați-o pe un platou.
Așezați burgeri pe grătar; închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti burgeri, de cotitură o dată, până când se face modul în care vă place, aproximativ 6 minute pentru mediu-rare. Puneți fiecare burger pe o felie de pâine la grătar. Se acoperă cu gust de mazăre, apoi pâinea rămasă.