Burgeri de fasole cu unt cu sos sud-vestic
Rețeta de burgeri de fasole cu unt cu sos Sud-Vest ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 35 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână biscuiți rotunzi cu unt, chimen măcinat, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgeri De Fasole Din Sud-Vest, Burgeri Vegetarieni De Fasole Pinto De Sud-Vest, și Chipotle-burgeri de fasole cu sos de coriandru.
Instrucțiuni
În castron mediu, mash fasole cu furculita. Se amestecă ingredientele rămase. Formați amestecul în 4 chiftele, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit. Gatiti prajiturile in tigaie 8-10 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
În aceeași tigaie, amestecați ingredientele sosului. Gatiti la foc mediu-mic 5 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede.
Serviți sosul peste chiftele.