Burgeri De Fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de fasole. Această rețetă fără lactate servește 15 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 289 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de umplutură condimentat cu ierburi, ceapă, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Încercați Burgeri de fasole, Chorizo Bean burgers, și Cele mai bune burgeri de sfeclă și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea înmuiată într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se gătește aproximativ 1 1/2 ore, până se înmoaie.
Se toarnă într-o strecurătoare și se lasă să stea o vreme, astfel încât să se scurgă foarte bine.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și prăjiți până se rumenesc frumos, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Între timp, se amestecă împreună ouăle și se amestecă umplutura condimentată, si se lasa sa stea 10 minute să se înmoaie.
Folosiți un robot de bucătărie pentru a curăța fasolea în loturi și transferați într-un bol de amestecare. Puree ceapa, apoi amestecul de umplutură și amestecați-le în fasole. Condimentează cu praf de usturoi, sos Worcestershire, sos de ardei iute, sare și piper.
Se amestecă până se amestecă bine. Amestecați făina integrală de grâu puțin câte puțin până când amestecul este suficient de rigid pentru a forma chiftele.
Întindeți făina de porumb pe o farfurie mică. Luați o mână de amestec de fasole și împachetați ușor într-o minge. Apăsați în făină de porumb pentru a forma o pattie. Întoarceți ușor pattie peste, și haina de cealaltă parte. Repetați cu amestecul de fasole rămas.
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o tigaie grea mare la foc mediu. Prăjiți prăjiturile până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Serviți în pitas sau pe chifle de hamburger.