Burgeri de curcan umpluți la grătar

Burgeri de curcan umpluți la grătar
Rețeta Burgers de curcan umpluți la grătar vă poate satisface pofta americană în aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 5 și costă 2,61 USD per porție. O porție conține 288 de calorii, 34 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de sare, piper, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt burgeri de curcan umpluți cu brânză la grătar, burgeri de curcan umpluți cu porumb la grătar și burgeri de curcan umpluți.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente. Se sfărâmă curcanul peste amestec și se amestecă bine. Modelați în 10 chifteluțe subțiri. Puneți cu lingură ardei roșu și brânză pe centrul a cinci chifteluțe; acoperiți cu chiftele rămase și apăsați ferm marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Prăjiți burgerii, acoperiți, la foc mediu sau coaceți la 4 inchi de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 165° și sucurile curg limpede.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Serviți pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burgeri cu curcan în meniu? Încercați să asociați cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Un vin pe care l-ați putea încerca este Moet & Chandon White Star (). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate20
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista