Burgerii de curcan cu vinete prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 304 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de sare kosher, pătrunjel, chifle de hamburger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cârnați De Curcan Și Caserolă De Vinete Prăjite, Burgeri De Curcan Cu Ardei Prăjiți, și Burgeri de curcan cu Brie și căpșuni prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înveliți ușor vinetele cu spray de gătit; înfășurați vinetele în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Așezați vinetele pe o tigaie cu jeleu; coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când este foarte fragedă, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din folie; se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Tăiați vinetele în jumătate. Scoateți cu grijă pulpa pentru a măsura 1 1/4 căni; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6
Puneți pulpa într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Rezervați 1/4 cană pulpă în piure.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Combinați pulpa rămasă, 1 lingură de pătrunjel, 2 lingurițe de ulei, suc și usturoi. Se amestecă 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Pentru a pregăti râșnița, așezați arborele de alimentare, lama și placa de matriță de 1/4 inch în congelator 30 de minute sau până când sunt bine răcite. Asamblați râșnița chiar înainte de măcinare.
9
Aranjați bucățile de curcan într-un singur strat pe tigaia cu jeleu, lăsând spațiu între fiecare piesă. Congelați 15 minute sau până când carnea este fermă, dar nu congelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Combinați carnea și restul de 2 lingurițe de ulei într-un castron mare; aruncați pentru a combina. Treceți complet carnea prin mașina de tocat carne. Treceți imediat carnea prin râșniță a doua oară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Combinați 1/4 cană rezervată piure de vinete, curcan, 1 lingură rămasă pătrunjel, sos de soia și Marmite într-un castron mare. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând ușor fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch. Apăsați o indentare de dimensiunea nichelului în centrul fiecărei plăcinte. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Marmite
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
13
Înveliți ușor chiftelele cu spray de gătit; se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
14
Așezați chiftelele pe grătar și grătiți 4 minute până când sunt bine marcate. Întoarceți cu grijă chiftelele și grătiți 3 minute sau până când sunt gata.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
15
Așezați 1 patty pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de amestec de vinete, 1 frunză de salată, 1 felie de roșii și jumătatea superioară a chiflei. (Rezervați amestecul de vinete rămas pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
16
Notă de vin: burgerii de curcan cu vinete prăjite au o aromă bogată și cărnoasă, accentuată de adăugarea de Marmite. Acest personaj savuros și cărnos este adesea identificabil în roșii accesibile și interesante din regiunea Languedoc din Franța, cum ar fi Jean-Luc Colombo Syrah La Violette 2007 (12 dolari), cu fructe negre masticabile și note de ierburi proaspete și carne afumată care pompează aroma și mai mult. -- Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer, Pentru Servire
Ierburi Proaspete
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Marmite
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch