Burgeri de ceapă în stil Oklahoma

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de ceapă în stil Oklahoma. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 584 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper kosher, chifle de hamburger, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma carnea de vită, puteți urma acest fel principal cu Valentine Parfait Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 360 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Burgeri de fasole neagră cu cartofi dulci în stil Chili cu inele de ceapă de bere Cheddar la cuptor + ouă prăjite, Indian Restaurant Style Onion Bhaji - Prajituri De Ceapa Prajita, și Oklahoma Joe muștar coaste freca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți ulei de canola în interiorul unei tigaie mari din fontă cu un prosop de hârtie.
Se încălzește la foc mare până se fumează ușor.
Adăugați bile de carne de vită și apăsați în jos cu partea din spate a unei spatule până când se aplatizează complet. Condimentează generos cu sare și piper.
Lucrând rapid, întindeți ceapa uniform peste burgerii de gătit și apăsați în jos pentru a încorpora ceapa în carne.
Lăsați să gătească fără a mai apăsa până când burgerii se rumenesc bine, aproximativ 2 minute.
Întoarceți cu grijă burgerii cu o spatulă rigidă, asigurându-vă că ridicați toată carnea rumenită din tigaie.
Lăsați să gătească până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați brânză și deasupra cu chifla de sus.
Așezați chifla de jos cu susul în jos peste chifla de sus pentru a-i permite să se aburească în vaporii de ceapă.
Când chiflele sunt moi, transferați chiflele de jos pe o farfurie.
Adăugați condimente, dacă doriți. Ridicați ceapa, burgerul și chifla de sus împreună și transferați-o în chifla de jos. Repetați cu al doilea burgeri.