Burgeri de ceapă în stil Oklahoma

Burgeri de ceapă în stil Oklahoma
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii de ceapă în stil Oklahoma. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 584 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper kosher, chifle de hamburger, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma carnea de vită, puteți urma acest fel principal cu Valentine Parfait Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 360 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Burgeri de fasole neagră cu cartofi dulci în stil Chili cu inele de ceapă de bere Cheddar la cuptor + ouă prăjite, Indian Restaurant Style Onion Bhaji - Prajituri De Ceapa Prajita, și Oklahoma Joe muștar coaste freca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți ulei de canola în interiorul unei tigaie mari din fontă cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se încălzește la foc mare până se fumează ușor.
3
Adăugați bile de carne de vită și apăsați în jos cu partea din spate a unei spatule până când se aplatizează complet. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Lucrând rapid, întindeți ceapa uniform peste burgerii de gătit și apăsați în jos pentru a încorpora ceapa în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Lăsați să gătească fără a mai apăsa până când burgerii se rumenesc bine, aproximativ 2 minute.
6
Întoarceți cu grijă burgerii cu o spatulă rigidă, asigurându-vă că ridicați toată carnea rumenită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Lăsați să gătească până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați brânză și deasupra cu chifla de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați chifla de jos cu susul în jos peste chifla de sus pentru a-i permite să se aburească în vaporii de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Când chiflele sunt moi, transferați chiflele de jos pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Adăugați condimente, dacă doriți. Ridicați ceapa, burgerul și chifla de sus împreună și transferați-o în chifla de jos. Repetați cu al doilea burgeri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Revista