Burgeri De Avocado Cu Pui Deschis

Burgeri De Avocado Cu Pui Deschis
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii cu Avocado de pui cu față deschisă. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 75g de grăsime, și un total de 902 calorii. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți avocado, pâine, pui măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Burgeri de Avocado cu pui deschis pentru doi, Pui și Avocado Caprese open Faced Sandwich, și Burgeri Falafel Cu Față Deschisă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați primele opt ingrediente; acoperiți și procesați până se omogenizează. Se răcește până la servire. Pentru burgeri, într-un castron mic, combinați parmezanul, pesto, usturoiul și sarea. Zdrobiți puiul peste amestec și amestecați bine. Formați în patru patties.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți burgeri în 2 linguri ulei timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 165 și sucurile se limpezesc. Se acoperă cu brânză; acoperiți și gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Între timp, periați pâinea cu uleiul rămas; așezați pe o foaie de copt. Se fierbe 3-4 în. de la căldură timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până la prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Întindeți fiecare felie de pâine prăjită cu 2 linguri de avocado întins (refrigerați răspândirea rămasă pentru o altă utilizare). Se acoperă cu rucola, un burger și roșii feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Ardei ArbolArdei Arbol
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Se presară busuioc și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista