Burger De Somon Cu Crustă De Semințe De Susan Cu Sos De Iaurt

Rețeta Burger de somon cu coajă de semințe de susan cu sos de iaurt este gata în aproximativ 26 de minute și este cu siguranță un excelent pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $ 3.85 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, panko, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Negru și portocaliu: semințe de susan negru și somon cu crustă de sare de mare cu sos de wasabi-Lime, Piper, coriandru și somon cu coajă de semințe de susan, și Somon cu crustă de semințe de susan pe tăiței Soba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați somonul, spanacul, panko, 1 lingură suc de lămâie, ghimbir, sos de soia, 1 lingură semințe de susan, sare și piper într-un bol mare. Formați amestecul în 4 (3 1/2-inch) patties.
Așezați semințele de susan rămase pe o farfurie și înmuiați o parte a chiftelelor în semințe pentru a le acoperi.
Amestecați împreună iaurtul, mărarul, usturoiul și restul de 1 lingură de suc de lămâie într-un bol mic.
Preîncălziți o tigaie de grătar ușor unsă la foc mediu până la cald, dar nu fumați. Gatiti burgerii la foc mediu, rotind, 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc si se fierb. Grătați chiflele, tăiați părțile în jos, timp de aproximativ 2 minute sau până devin aurii.
Puneți burgeri pe chifle și acoperiți cu 2 linguri de sos de iaurt.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.