Burger Cu Platou De Vită

Burger Cu Platou De Vită
Carne de vită platou Burger ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de oregano, ouă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rețetă de burger de vită (burger elvis cu salată și castraveți), Platou de friptură de vită cu sos de ardei iute, nuci de pin și pătrunjel, și Burger De Vită Glazurat Cu Soia.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit lung, zimțat, tăiați pâinea pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2
Întindeți untul uniform pe părțile tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Într-un castron mare, bateți ouăle pentru a amesteca, apoi adăugați carne de vită, ceapă, pesmet, bulion, usturoi și oregano și amestecați bine. Aliniați o foaie de copt de 12 pe 15 inci cu hârtie cerată. Răzuiți amestecul de carne pe hârtie și bateți-l într-o rundă de 12 inci (sau 1 in. mai larg decât pâinea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pregătiți grătarul pentru căldură directă.
5
Dacă utilizați brichete de cărbune, acoperiți firegrate cu un singur strat solid de cărbuni aprinși; lăsați-i să ardă până la căldura dorită. Setați grătarul în poziție și măsurați căldura.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Dacă utilizați un grătar cu gaz, rotiți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele la căldura dorită. Setați grătarul în poziție și măsurați căldura.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Când grătarul este fierbinte (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde), așezați carnea pe grătar: ținând ambele capete ale foii de copt, răsturnați patty pe grătar. Trageți hârtia cerată de pe patty și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Gatiti patty pana se rumeneste pe fund, aproximativ 7 minute. Pentru a întoarce, utilizați 2 foi de copt fără margini, una ca împingător pentru a glisa patty pe a doua foaie. Când patty este pe foaia de copt, inversați prima foaie pe ea. Țineți foile de copt împreună, întoarceți-le și glisați patty, cu fața rumenită în sus, înapoi pe grătar. Continuați să gătiți până când este bine făcut (nu mai este roz în centru, tăiat la test), 7 până la 9 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
În ultimele minute, carnea gătește, dacă există spațiu, pune pâine, tăiată cu fața în jos, pe grătar pentru a prăji. Dacă nu există suficient spațiu, pâine prăjită după îndepărtarea patty. Glisați o foaie de copt sub carne, apoi glisați carnea pe jumătatea inferioară a pâinii prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Tăiați jumătatea superioară a pâinii în 8 pene. Aranjați pene de pâine pe burger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
11
Tăiați burgerul și fundul pâinii în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista