Bunica 's pui' n umplutura ia aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 630 calorii, 39G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunoștinței eveniment. Funcționează bine ca garnitură. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Turcia cu umplutura bunicii, Celebrul umplutură al bunicii, și Caserola de pui a bunicii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Aranjați bucățile de piept de pui în vasul de copt. Aduceți apă și 1 cană de unt la fiert într-o cratiță mare, amestecând până când untul se topește; amestecați ușor amestecul de umplutură în apă și unt și puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Amestec De Umplutură
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
3
Întindeți umplutura peste bucățile de piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Umplutură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Se amestecă granulele de bulion de pui în 1/2 cană de apă fierbinte până se dizolvă; da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De Pui
Apă
5
Topiți 6 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa in untul fierbinte pana devine translucida, aproximativ 5 minute. Amestecați făina în unt și ceapă, zdrobind făina cu untul cu spatele unei linguri până când este netedă și asemănătoare pastei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Bateți bulionul de pui în amestecul de unt și făină, urmat de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De Pui
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se încălzește până când sosul este gros și neted, 5 până la 10 minute, amestecând constant. Condimentează sosul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se toarnă sosul peste umplutură și pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Pui întreg
Sos
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în interior și vasul clocotește, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).