Bunica lui Dalley miere Granola
Granola de miere a bunicii Dalley ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1227 calorii, 28G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ovăz laminat de modă veche, miere, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare includ Cupcakes ușor de banane cu vanilie scorțișoară Granola cremă de brânză glazură: altul de la bunica, Bunica miere Briose, și Pâine rapidă sărutată cu miere de la bunica.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Amestecați ovăzul și migdalele într-un bol mare.
Combinați mierea, untul, scorțișoara și sarea într-o cratiță; se aduce la fierbere timp de 1 minut.
Se toarnă amestecul de miere peste amestecul de ovăz; aruncați pentru a acoperi.
Se întinde pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit, amestecând la fiecare 5 minute, până când granola se rumeneste ușor, 15 până la 20 de minute. Îndoiți stafidele și coaceți încă 2 minute. Se răcește și se sfărâmă.