Bulion Sărat

Bulion Sărat
Bulionul sărat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 27 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dashi, mirin, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Scotch Bulion, Bulion De Ciuperci, și Bulion De Curcan.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele într-o cratiță mică; aduceți la foc mic. Puneți deoparte și păstrați fierbinte până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Chef John recomandă: un Sauvignon Blanc crocant, fără stejar, cu aciditate bună. Alternativă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
3
Se toarnă: Pinot Grigio, sau o Cava spumante din Spania. Aceasta ar putea fi, de asemenea, o șansă de a vă extinde orizonturile de vin și de a încerca un Vermentino sau Verduzzo din Italia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermentinoVermentino
CavaCava
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista