Bulion De Nucă De Cocos
Bulionul de nucă de cocos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 133 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți suc de lămâie, ceapă verde, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bulion de nucă de cocos și legume thailandeze, Meatballs în bulion de nucă de cocos, și Midii În Bulion De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați coaja de tei, ceapa verde, șalotele și ardeiul roșu zdrobit și amestecați bine. Gatiti 2-3 minute sau pana cand urechile sunt translucide, amestecand frecvent pentru a preveni rumenirea. Reduceți căldura la minim.
Se amestecă laptele de nucă de cocos și următoarele 3 ingrediente. Se fierbe 3 până la 5 minute.
Adăugați cilantro chiar înainte de servire.