Bulgăre de zăpadă dulci

Bulgăre de zăpadă dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bulgări de zăpadă dulci. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 98 cenți pe porție. O porție conține 251 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 225 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână afine, firimituri de prăjituri, marshmallows și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bulgări de zăpadă, Bulgări de zăpadă, și Bulgări de zăpadă.

Instrucțiuni

1
Topiți ciocolata într-un castronpeste o tigaie cu apă clocotită.Între timp, zdrobiți biscuițileși Maltezerii într-un castron marecu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați mini marshmallows, afine uscate și firimituri de tort, apoi ciocolata și siropul auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Lemn Dulce De Mere VerdeLemn Dulce De Mere Verde
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3
Se amestecă bine. Sfat deshidratatnucă de cocos pe o farfurie. Aruncați linguri mari de amestec pe farfurie, apoi rotiți-le, acoperind cu nucă de cocos și modelându-vă în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4
Așezați pe o tavă de coptși răciți timp de 30 de minute înainte de servire.
5
Presărați cu sclipici comestibil dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista