Bulgur Pilaf cu Broccoli și morcovi

Bulgur Pilaf cu Broccoli și morcovi
Bulgur Pilaf cu Broccoli și morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 232 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână broccoli, ceapă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pilaf Bulgur cu morcovi prăjiți și păstârnac, Bulgur Pilaf Cu Broccoli, și Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția broccoli și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic 6-8 ore sau doar pana cand bulgurul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
3
Se amestecă broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Se presară cu brânză. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti aproximativ 15 minute sau pana cand broccoli este fraged si branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista