Buffalo Pui Panini
Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 82 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ceapă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Buffalo Pui Panini, Buffalo Pui Panini, și Buffalo Pui Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 2 litri, încălziți sosul de pui și aripi de bivol până la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim; acoperi. Fierbeți 5 până la 7 minute sau până când puiul este gătit.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand frecvent, 4 pana la 6 minute sau pana cand incepeti sa se rumeneasca. Se amestecă zahărul; reduceți focul la minim și gătiți, amestecând frecvent, cu 6 minute mai mult sau până când ceapa este caramelizată. Pune deoparte.
Încălziți grătarul de contact închis 5 minute.
Între timp, cuptorul cu microunde fiecare pita acoperită cu un prosop de hârtie umed la 20 până la 25 de secunde sau până când este suficient de moale pentru a se plia fără a se rupe.
Așezați pitas plat pe suprafața de lucru.
Așezați o pătrime din ceapa caramelizată pe jumătate din fiecare pita. Folosind lingura cu fante, lingurați aproximativ 1/3 cană de pui peste ceapă. (Rezervați lichid în cratiță pentru a servi cu Panini).
Se presară cu 1 lingură de brânză. Îndoiți cu grijă pita peste umplutură. Repetați cu pitas rămase.
Când grătarul este încălzit, puneți sandvișul pe grătar. Închideți grătarul; grătar 4 până la 5 minute sau până când brânza este topită și pita este prăjită.
Serviți panini cu sos rezervat.