Buffalo Aripi Calde
Buffalo Hot Wings este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 6 porții. Acest hor d ' oeuvre are 572 calorii, 23g de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, sos fierbinte, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare includ Aripi și lucruri aripi de bivol de usturoi, Aripi De Bivol Și Tofu De Bivol Vegan, și Aripi De Bivol.
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile aripilor și aruncați; tăiați aripile în jumătate la îmbinare, dacă doriți.
Așezați 1 pachet amestec de pansament pentru salată într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați aripi și agitați pentru a acoperi.
Așezați aripile într-un singur strat într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți tigaia din cuptor și reduceți focul la 35
Se amestecă împreună pachetul rămas de amestec de salată, unt și următoarele 3 ingrediente.
Se toarnă peste aripi; coaceți la 350 timp de încă 30 de minute.
Se servește cu pansament de fermă.
* 1 (3 lire) pachet aripi congelate, decongelate și clătite, pot fi înlocuite.
Buffalo oferte: substitut 1 (28-uncie) pachet crocante de pui benzi pentru aripi.
Așezați ofertele pe un raft ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Se toarnă sosul peste licitații și se coace la 400 timp de încă 5 minute. Face 4 până la 6 porții.
Buffalo Tender Salad: aruncați împreună salatele romaine și iceberg, pene de roșii, castraveți feliați și ceapă tocată. Completați cu oferte de bivoli și crutoane și stropiți cu pansament de fermă sau brânză albastră.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.