Budincă Delicată De Pâine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca delicată de pâine. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 715 calorii, 22g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, Tort Delicat De Ciocolată, și Produse De Patiserie Delicate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face budincile, încălziți cuptorul la 350 de grade. Unt șase ramekine de 10 uncii.
Combinați brioșa și laptele într-o cratiță și lăsați să stea 10 minute.
Așezați cratița la foc mediu-mare, iar când se formează bule în jurul marginilor laptelui, scoateți-o de pe foc.
Într-un mixer prevăzut cu o paletă (sau într-un castron cu un mixer manual), bateți împreună gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt ușoare și palide. Bateți ușor amestecul de pâine fierbinte în ouă. Se va rupe în bucăți, dar nu-l lăsați să se transforme în piure.
Bateți albușurile cu sarea în vasul curat al mixerului (sau într-un castron mare) până când țin vârfuri moi. Bate în vanilie. Îndoiți albii în amestecul de pâine. Puneți amestecul de budincă în ramekins. Puneți ramekinele într-un vas de copt suficient de mare pentru a le ține și turnați suficientă apă clocotită în vas pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți budincile până când un tester de tort introdus în centru iese curat, 25 până la 35 de minute.
Scoateți din Baia de apă.
Combinați zahărul, coaja de portocală, sucul de portocale și apa într-o cratiță mică, aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vinul alb. Gustați și reglați sucul de portocale și zahărul, dacă doriți.
Pentru a servi, răsturnați budincile în boluri puțin adânci și lingurați puțin sos peste și în jurul fiecăruia.
7 IANUARIE 1877: "GOSPODĂRIA: CHITANȚE PENTRU MASĂ."REȚETĂ SEMNATĂ MENAJERĂ BUNĂ.—1877
Retipărit din cartea de bucate ESSENTIAL NEW YORK TIMES de Amanda Hesser. Compilație copyright (c) 2010 de The New York Times Company și Amanda Hesser. Rețete și text retipărit copyright (c) 2010 de The New York Times Company. Folosit cu permisiunea editorului, W. W. Norton & Company, Inc.