Budinca de pâine și unt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 448 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, rulouri rotunde, cum ar fi brioșă, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine, Budincă de pâine și unt, și Budincă de pâine și unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți - l la 325 F. F. Unt un vas dreptunghiular de 9 x 13 x 2 inci, rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți untul rămas pe o parte a fiecărei felii de pâine. Aranjați feliile de pâine, cu unt în sus, într-un singur strat pe fundul vasului pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pâine
3
Se presară cu stafidele și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
4
Într-o cratiță mare, combinați laptele, smântâna grea și sarea. Folosind lama unui cuțit mic și ascuțit, răzuiți semințele din boabele de vanilie în amestec; adăugați boabele de vanilie răzuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cremă Grea
Semințe
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuțit
5
Puneți tigaia la foc moderat și aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se ia de pe foc.
7
Într-un castron mare, amestecați ouăle și zahărul până la galben pal, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Bateți aproximativ 1 cană din amestecul de lapte fierbinte încet în amestecul de ouă pentru a crește temperatura fără a găti ouăle. Treceți treptat amestecul de lapte rămas, amestecând până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Turnați crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare și aruncați boabele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
10
Se toarnă crema peste pâine. Pâinea va pluti până sus-folosiți o spatulă pentru a apăsa ușor feliile, asigurându-vă că sunt complet acoperite cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Așezați vasul într-o tigaie mare sau într-o foaie de copt cu margini și adăugați suficientă apă caldă în tigaie pentru a ajunge cam la jumătatea părților laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie De Prăjire
12
Coaceți budinca timp de 30 de minute, apoi folosiți o spatulă pentru a apăsa ușor feliile de pâine. Continuați să coaceți până când budinca este umflată și setată, dar încă jiggles în centru, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Transferați budinca în baia de apă într-un suport pentru a se răci ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
14
Între timp, într-o cratiță mică la foc mic, încălziți gemul de caise cu 1 lingură de apă, amestecând ocazional până se lichefiază, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Caise
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
15
Scoateți cu grijă budinca din Baia de apă, apoi periați suprafața cu gemul cald de caise. Pudrați blatul cu zahărul cofetarilor și serviți cald. Faceți înainte: budinca de pâine și unt poate fi pregătită înainte, acoperită și refrigerată până la două zile. Reîncălziți întregul vas într-o baie de apă într-un cuptor de 325 km f până când centrul este cald. Porțiunile individuale pot fi reîncălzite într-un cuptor cu prăjitor de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Gem De Caise
Unt
Pâine
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri