Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun

Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun
Această rețetă servește 3 și costă 2,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 694 calorii. Această rețetă de la Norecipes are 1 fani. Un amestec de lapte, smântână grea, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun, Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun, și Budincă De Pâine Pentru Micul Dejun.

Instrucțiuni

1
Dacă cârnații sunt în carcase, stoarceți-le din carcase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2
Încălziți o tigaie la foc mediu și gătiți cârnații, împărțindu-l în bucăți de dimensiuni mușcate, dar nu-l sfărâmați prea mic. Aruncați cârnații fierți într-o strecurătoare metalică peste chiuvetă pentru a scurge orice exces de ulei și lăsați-l să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Tăiați cheddarul în cuburi de centimetru. De asemenea, îl puteți mărunți folosind o răzătoare de brânză, dar îmi place să am bucăți vizibile de cheddar topit. Într-un castron mare, adăugați ouăle, laptele, smântâna și siropul de arțar într-un castron și bateți împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Tăiați pâinea veche în cuburi de 1 1/2 inch și adăugați-o în amestecul de ouă împreună cu cârnații răciți și cheddarul cubat. Amestecați ușor totul împreună până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită de pâine și apoi transferați amestecul într-o caserolă sigură pentru cuptor. Acoperiți și refrigerați peste noapte. În dimineața următoare, scoateți caserola din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Puneți grătarul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 350 de grade F (170 C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți capacul și coaceți budinca de pâine până se rumeneste deasupra (aproximativ 30-40 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Stropiți cu sirop de arțar și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții3
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista