Budincă de pâine indiană (Dual Ka Meeta)

Budincă de pâine indiană (Dual Ka Meeta)
Budinca de pâine indiană (Double Ka Meeta) durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 339 de calorii . Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 8 porții. Un amestec de migdale, ulei vegetal, zahăr și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câteva persoane au apreciat cu adevărat acest fel de mâncare indian. Funcționează bine ca desert ieftin. Vă este oferit de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . Per total, această rețetă obține un scor solid de 44% . Rețete similare includ Double Ka Meetha - Cum se prepară Hyderabadi Double Ka Meetha - Ramadan , Masala Roti/chapati (pâine plată indiană condimentată) și Pâine cu dovlecei și ciocolată dublă .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 150 de grade Celsius (300 de grade Fahrenheit).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați triunghiurile de pâine pe o tavă de copt și prăjiți-le în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și se usucă, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Prăjiți triunghiurile de pâine, lucrând în tranșe, până se rumenesc, 2-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți pâinea cu o lingură cu crestătură și scurgeți-o pe o farfurie tapetată cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Amestecați zahărul, apa și cardamomul într-o cratiță; gătiți la foc mediu până când siropul se reduce ușor, 10-15 minute. Înmuiați triunghiurile de pâine în sirop până se îmbibă complet și transferați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
6
Fierbeți laptele într-o cratiță cu fund gros, la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
7
Transferați triunghiurile de pâine înmuiate în laptele care fierbe; gătiți la foc mic până când laptele este absorbit în pâine și grăsimea se separă, 10-15 minute. Adăugați stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
8
Decorați cu migdale și caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
CajuCaju
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista