Budincă de pâine Dulce de leche cu Topping fragil de arahide
Această rețetă servește 12. O porție conține 186 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jardiniere arahide prăjite, dulce de leche, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Budincă de pâine cu dovleac cu Dulce de Leche, Budincă de pâine cu banane-Dulce de leche, și Dulce de Leche și budincă de pâine cu bucăți de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați pâinea cu mere într-un castron mare. Amestecați ouăle, laptele, dulce de leche și crema de brânză în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De Leche
Cremă De Brânză
Măr
Pâine
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Se toarnă peste amestecul de pâine; aruncați pentru a acoperi uniform. Lingură în vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți 45 min. sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește 20 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
5
Între timp, gătiți zahărul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se toarnă pe foaia de copt acoperită cu folie. Separați cu grijă în bucăți mici cu spatele lingurii. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
7
Serviți budinca caldă acoperită cu bici rece și nuci.