Agave Margarita

Agave Margarita
Agave Margarita ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 317 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de tequila blanco, suc de lămâie, lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Agave Margarita, Margarita proaspătă de var și Agave, și Margarita Cu Nectar De Agave Amestecat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă puțină sare kosher înun vas mic. Frecați 1 felie de var pe jumătate din marginea unui pahar vechi la modă (dacă preferați Margarita pe stânci)sau un pahar coupe (dacă preferați sus). Scufundați marginea de sticlă în sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
MargaritaMargarita
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Combinați tequila, agavesyrup și suc într-un cocktailshaker; umpleți cu gheață și shakewell. Se strecoară în sticlă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TequilaTequila
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3
Se ornează cu a doua felie de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista