Budincă De Pâine De Crab Cu Unt
O porție conține 306 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă $1.94 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de pâine crab unt ar putea fi o mare pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, lapte, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Budincă de pâine cu gogoașă cu sos de rom cu unt, Quiche De Crab Cu Unt, și Mușcături De Crab Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 și ungeți un vas de copt ceramic de 9 pe 13 inci. Într-un castron mediu, aruncați carnea de crab cu pătrunjelul, arpagicul, sucul de lămâie și cayenne. Condimentează cu sare și piper negru.
Ungeți fiecare felie de baghetă și ridicați feliile în vasul de copt pregătit. Folosind o lingură, puneți amestecul de crab uniform între feliile de pâine.
Într-un castron, amestecați ouăle cu laptele, jumătate și jumătate, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru.
Se toarnă crema uniform peste pâine și se lasă să stea 10 minute.
Coaceți budinca de pâine timp de 30 de minute, până când blatul este ușor rumenit și crema este setată.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.