Budincă de pâine cu șuncă, Fontină și spanac

Budincă de pâine cu șuncă, Fontină și spanac
Această rețetă servește 6. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 722 calorii, 42G de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, unt, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Budincă de pâine cu ciuperci Fontinan și parmezan, Budincă de pâine cu spanac și anghinare, și Budincă de pâine savuroasă cu spanac și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Tăiați în diagonală bagheta transversal în felii groase de 3/4 inci și periați ambele părți cu unt. Prăjiți pe o foaie de copt sub broiler la 3 inci de la căldură până la auriu, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
UntUnt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Saut ceapa în ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați șunca și saut-ul, amestecând ocazional, până când șunca se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
6
Bateți ouăle într-un castron mare și amestecați lapte, sare, nucșoară și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați pâine prăjită și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
8
Transferați pâinea ca saturată într-o caserolă superficială de 3 litri, felii ușor suprapuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
9
Adăugați orice amestec de ouă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
10
Puneți spanacul și șunca între felii, rezervând puțină șuncă pentru a o presăra deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
șuncășuncă
11
Presărați brânză peste budincă, ridicând felii cu o spatulă pentru a permite unora să cadă între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Presărați șuncă rezervată peste budincă și coaceți în mijlocul cuptorului 45 de minute până la 1 oră, sau până când puful și marginile pâinii sunt aurii și crema este așezată în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PâinePâine
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Budinca de pâine poate fi asamblată cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Creșteți timpul de coacere la 1 oră și 10 minute dacă budinca de pâine este rece atunci când este introdusă în cuptor și acoperiți cu folie după 45 de minute pentru a preveni supra-rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista