Budincă de pâine cu sos Bourbon (mai ușoară )
Budinca de pâine cu sos Bourbon (mai ușoară) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 168 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. Dacă aveți bourbon, cuburi de pâine, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Budincă de pâine Bourbon din New Orleans cu sos Bourbon, Budincă de pâine cu dovleac Bourbon cu sos Bourbon, și Budinca de paine cu sos Bourbon.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. În cratița de 2 litri, încălziți laptele și margarina la foc mediu până când margarina este topită și laptele este fierbinte.
Într-un castron mare, amestecați zahărul, scorțișoara, sarea, oul și albușurile cu sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă cubulețe de pâine și stafide. Se amestecă amestecul de lapte.
Se toarnă într-o caserolă de 1 1/2 litru sau într-un vas de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri).
Așezați caserola în tigaie de 13x9 inci; se toarnă apă clocotită în tigaie până la 1 inch adâncime.
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când cuțitul introdus la 1 inch de marginea caserolei iese curat.
Într-un castron mic, amestecați sosul de caramel și bourbonul până se omogenizează.
Serviți sosul peste budinca de pâine caldă. A se păstra la frigider.