Budincă de pâine cu migdale cu sos de Caramel sărat

Budincă de pâine cu migdale cu sos de Caramel sărat
Nevoie de o desert vegetarian? Budinca de pâine cu migdale cu sos de Caramel sărat ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 560 calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de smântână grea, migdale, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Budincă de pâine cu migdale cu sos de Caramel sărat, Budincă de pâine cu sos de Caramel sărat, și Budincă de pâine cu sos de whisky caramel sărat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt cu margini; pâine prăjită, aruncând la jumătate, până laîncepând să se rumenească, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Lasă să se răcească.
4
Transferați migdalele răcite într-un alimentprocesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
5
Adăugați unt, extract de migdale, dacă folosiți și sare și procesați până când amestecul este textura uleiului de arahide măcinat grosier. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
1
Bateți zahărul, smântâna de tartar și 3 linguri de apă într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere peste mediu-marecăldură, amestecând pentru a dizolva zahărul. Gatiti, fara agitare, pana cand amestecul incepepentru a carameliza în pete. Folosind un patula rezistent la căldură, amestecați amestecul pentru a asigura chiarcaramelizarea. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul are culoarea mierii, 10-12minute. Reduceți căldura la mediu-mic șiContinuați să gătiți, amestecând ocazional, până când caramelul are o culoare chihlimbar profundă, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Scoateți caramelul de pe foc; cu grijăse amestecă în unt (amestecul va bubblevigoros), apoi smântână și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
3
Lasa sa se raceascaușor în tigaie, apoi se toarnă într-un mic bowl.DO înainte: se poate face sos de Caramel2 săptămâni înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se lasă să se răcească complet,se acoperă și se răcește. Reîncălziți înainte de utilizare.
1
Combinați jumătate și jumătate și smântână într-o cratiță medie.Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugațifasole. Aduceți la foc mic peste mediu-marecăldură; scoateți din căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Bateți gălbenușurile de ou, ouăle, zahărul și sareaîntr-un castron mediu pentru a amesteca. Treptatamestecați amestecul de smântână fierbinte în amestec de ouă.Acoperiți crema cu folie de plastic și lăsați-o timp de 30 de minute pentru ca aromele să se contopească.Se strecoară crema într-un castron mare; aruncațifasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie pentru tort cu unt; pus deoparte. Folosind tăietor de biscuiți, decupațicercuri din fiecare felie de pâine, rezervărizgârieturi. Aranjați resturile de pâine în tigaie într-un strat uniform și apăsați ușor pentru a compacta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Întindeți fiecare rundă de pâine cu unt de migdale (vă va rămâne puțin; economisiți laîntinde pe pâine prăjită la micul dejun).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Așezați toată pâinea, dar1, cu unt rotund de migdale, cu fața în jos în tigaie (deasupra resturilor), suprapunându-se ușor pentru a crea un cerc de șindrilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MigdaleUnt De Migdale
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
6
Așezați lastround-ul în centru (pâinea va veni cu 3/4"-1" deasupra marginii tigaiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă cremă uniform peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
8
Stropeștecu migdale și zahăr brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
9
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
10
Se toarnă apă fierbinte în tigaie pentru a comehalfway până părțile laterale ale tigaie tort. Acoperiți tigaia de prăjire cu folie, încentrați ușor în centru, dacă este necesar, pentru a evita atingerea pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Coaceți budinca până la vârf nu mai jigglesdar centrul nu este destul de setat, 25-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Scoateți folia din tigaie și creșteți temperatura cuptorului până la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Coaceți budinca până când coaja este așezată în centru, iar partea superioară este maro auriu și crocantă, cu aproximativ 25 de minute mai lungă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Scoateți tigaia de tort din tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
15
Letcool ușor. Praf de praf cu pulberezahăr. Feliați în pene.
16
Așezați pe farfurii,stropiți sosul de caramel deasupra și deasupra cu o păpușă de CR aproxume fra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Creme FraicheCreme Fraiche
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Revista