Budincă de pâine cu migdale cu sos de Caramel sărat
Nevoie de o desert vegetarian? Budinca de pâine cu migdale cu sos de Caramel sărat ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 560 calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de smântână grea, migdale, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Budincă de pâine cu migdale cu sos de Caramel sărat, Budincă de pâine cu sos de Caramel sărat, și Budincă de pâine cu sos de whisky caramel sărat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt cu margini; pâine prăjită, aruncând la jumătate, până laîncepând să se rumenească, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Lasă să se răcească.
4
Transferați migdalele răcite într-un alimentprocesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
5
Adăugați unt, extract de migdale, dacă folosiți și sare și procesați până când amestecul este textura uleiului de arahide măcinat grosier. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Opărit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Bateți zahărul, smântâna de tartar și 3 linguri de apă într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere peste mediu-marecăldură, amestecând pentru a dizolva zahărul. Gatiti, fara agitare, pana cand amestecul incepepentru a carameliza în pete. Folosind un patula rezistent la căldură, amestecați amestecul pentru a asigura chiarcaramelizarea. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul are culoarea mierii, 10-12minute. Reduceți căldura la mediu-mic șiContinuați să gătiți, amestecând ocazional, până când caramelul are o culoare chihlimbar profundă, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
2
Scoateți caramelul de pe foc; cu grijăse amestecă în unt (amestecul va bubblevigoros), apoi smântână și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Lasa sa se raceascaușor în tigaie, apoi se toarnă într-un mic bowl.DO înainte: se poate face sos de Caramel2 săptămâni înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
4
Se lasă să se răcească complet,se acoperă și se răcește. Reîncălziți înainte de utilizare.
1
Combinați jumătate și jumătate și smântână într-o cratiță medie.Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugațifasole. Aduceți la foc mic peste mediu-marecăldură; scoateți din căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Bateți gălbenușurile de ou, ouăle, zahărul și sareaîntr-un castron mediu pentru a amesteca. Treptatamestecați amestecul de smântână fierbinte în amestec de ouă.Acoperiți crema cu folie de plastic și lăsați-o timp de 30 de minute pentru ca aromele să se contopească.Se strecoară crema într-un castron mare; aruncațifasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie pentru tort cu unt; pus deoparte. Folosind tăietor de biscuiți, decupațicercuri din fiecare felie de pâine, rezervărizgârieturi. Aranjați resturile de pâine în tigaie într-un strat uniform și apăsați ușor pentru a compacta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Întindeți fiecare rundă de pâine cu unt de migdale (vă va rămâne puțin; economisiți laîntinde pe pâine prăjită la micul dejun).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Așezați toată pâinea, dar1, cu unt rotund de migdale, cu fața în jos în tigaie (deasupra resturilor), suprapunându-se ușor pentru a crea un cerc de șindrilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Migdale
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
6
Așezați lastround-ul în centru (pâinea va veni cu 3/4"-1" deasupra marginii tigaiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Se toarnă cremă uniform peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
8
Stropeștecu migdale și zahăr brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brut
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
9
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Lingură De Grăsime Naturală
10
Se toarnă apă fierbinte în tigaie pentru a comehalfway până părțile laterale ale tigaie tort. Acoperiți tigaia de prăjire cu folie, încentrați ușor în centru, dacă este necesar, pentru a evita atingerea pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Lingură De Grăsime Naturală
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Coaceți budinca până la vârf nu mai jigglesdar centrul nu este destul de setat, 25-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți folia din tigaie și creșteți temperatura cuptorului până la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
13
Coaceți budinca până când coaja este așezată în centru, iar partea superioară este maro auriu și crocantă, cu aproximativ 25 de minute mai lungă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Scoateți tigaia de tort din tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Lingură De Grăsime Naturală
15
Letcool ușor. Praf de praf cu pulberezahăr. Feliați în pene.
16
Așezați pe farfurii,stropiți sosul de caramel deasupra și deasupra cu o păpușă de CR aproxume fra.