Budincă De Pâine Cu Ierburi
Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 381 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți pâine de o zi, ierburi, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Eggless caramel pâine budinca, aburit nu coace pâine budinca, Budinca Yorkshire Herbed, și Coacerea Pâinii: Pâine Bătută Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: staniu de brioșă cu 6 cupe
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-un castron mare, bateți ouăle într-un amestec omogen.
Bateți laptele, smântâna, gruyere și cayenne.
Se presară amestecul cu sare. Aruncați ierburile și pâinea și lăsați să stea 1 oră. Pulverizați cositorul de briose cu spray antiaderent și împărțiți amestecul cremă-pâine în 6 porții individuale.
Așezați cositorul de briose pe o tavă de foi și coaceți timp de 30 până la 35 de minute. Verificați la jumătatea procesului de coacere și rotiți tava.
Lăsați budincile să se odihnească 10 minute înainte de servire.
Serviți cald sau la temperatura camerei.