Budincă de pâine cu ciuperci și fenicul

Budincă de pâine cu ciuperci și fenicul
O porție conține 323 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10. Dacă $1.16 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de pâine cu ciuperci și fenicul ar putea fi o remarcabilă vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Un amestec de fenicul, sare kosher, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Friptură de porc cu budincă de pâine sărată de fenicul, Budincă De Pâine Cu Ciuperci Sălbatice, și Budincă de pâine cu ciuperci și praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Când face spumă, adăugați ceapa, condimentați bine cu sare și piper și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciupercile, feniculul și țelina; condimentați bine cu sare și piper; și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și sucurile de ciuperci s-au redus, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
țelinățelină
FeniculFenicul
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor în tigaie, cel puțin 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Bateți împreună smântâna, bulionul de pui și ouăle într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați pâinea, legumele răcite, brânza și ierburile în amestecul de smântână și amestecați până când pâinea este bine acoperită. Se condimentează bine cu sare și piper, apoi se transformă în vasul de copt pregătit. Lăsați pâinea să se înmoaie până se satură bine, cel puțin 15 minute. Între timp, aduceți aproximativ 10 căni de apă la foc mic la foc mare într-o oală mare.Odată ce pâinea s-a înmuiat și apa fierbe, puneți vasul de copt într-o tigaie mare și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
BrânzăBrânză
PâinePâine
CremăCremă
IerburiIerburi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Coaceți până când crema este setată și blatul este ușor rumenit, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista