Budincă De Pâine Cu Ceapă Caramelizată

Budincă De Pâine Cu Ceapă Caramelizată
Budinca de pâine cu ceapă caramelizată este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 332 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pâine de țară, rozmarin, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă de pâine cu cârnați și ceapă caramelizată, Mașină De Pâine Caramelizată-Pâine Cu Ceapă, și Pâine Cu Ceapă Caramelizată.

Instrucțiuni

1
Așezați cuburi de pâine într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Coaceți la 250 timp de 30 de minute, aruncând ocazional. Opriți cuptorul și lăsați pâinea să stea în cuptor 1 până la 1 1/2 ore sau până se usucă. (Acoperiți tigaia cu folie și lăsați pâinea la cuptor peste noapte, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și gătiți 15 minute, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând des, 15 până la 20 de minute sau până când ceapa este caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se ia de pe foc. Se dă la frigider peste noapte, dacă se dorește.
6
Aruncați pâinea și ceapa caramelizată împreună în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate, rozmarinul, sarea și piperul într-un castron mare; se toarnă peste pâine și ceapă în tigaie și se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră, amestecând ocazional pentru a acoperi pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
9
Coaceți, neacoperit, la 375 timp de 1 până la 1 1/4 ore sau până când este ferm și ușor rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista