Budincă De Pâine Cu Ceapă Caramelizată
Budinca de pâine cu ceapă caramelizată este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 332 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pâine de țară, rozmarin, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă de pâine cu cârnați și ceapă caramelizată, Mașină De Pâine Caramelizată-Pâine Cu Ceapă, și Pâine Cu Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Așezați cuburi de pâine într-o tigaie mare.
Coaceți la 250 timp de 30 de minute, aruncând ocazional. Opriți cuptorul și lăsați pâinea să stea în cuptor 1 până la 1 1/2 ore sau până se usucă. (Acoperiți tigaia cu folie și lăsați pâinea la cuptor peste noapte, dacă doriți.)
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați ceapa și gătiți 15 minute, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând des, 15 până la 20 de minute sau până când ceapa este caramelizată.
Se ia de pe foc. Se dă la frigider peste noapte, dacă se dorește.
Aruncați pâinea și ceapa caramelizată împreună în tigaie.
Bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate, rozmarinul, sarea și piperul într-un castron mare; se toarnă peste pâine și ceapă în tigaie și se amestecă ușor.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră, amestecând ocazional pentru a acoperi pâinea.
Coaceți, neacoperit, la 375 timp de 1 până la 1 1/4 ore sau până când este ferm și ușor rumenit.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.