Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Budinca de porumb fără lactate cu 4 Ingrediente. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 359 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 181 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână un amestec de brioșe de porumb fără lactate, porumb cremă, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coacere fără lactate și ouă, fără porumb, budincă de vanilie vegană și un cadou, Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), și 4 Ingrediente Mușcături De Unt De Migdale {Fără Gluten, Fără Lactate, Fără Cereale} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 aprox.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
2
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
3
Se toarnă într-o caserolă unsă cu două litri.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4
Coaceți timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
5
Se servește cald.
6
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie antiaderentă.Formați budinca de porumb răcită în prăjituri mici, de aproximativ 1 1/2-2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
7
Așezați-le în tigaie și gătiți până când fundul se rumeneste.Întoarceți ușor prăjiturile și gătiți până se rumenesc și se încălzesc.