Budincă De Orez Mango-Nucă De Cocos
Budinca de orez Mango-nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lapte de cocos, zahăr, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos Mango, Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos Cu Mango, și Budincă de orez cu Mango și nucă de cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.Ungeți un vas de copt superficial de 2 1/2 litru.
Într-o cratiță medie, aduceți 1 3/4 căni de apă la fierbere. Se amestecă orezul, se acoperă, se reduce focul și se fierbe până se absoarbe toată apa, 20 până la 25 de minute.
Într-o cratiță mică, în ultimele 5 minute de gătit orez, aduceți laptele de cocos, zahărul și sarea la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti timp de 4 minute. Opriți focul și amestecați romul.
Puf de orez cu o furculiță.
Se toarnă deasupra lapte de cocos. Acoperiți cu hârtie de ceară; lăsați să se odihnească 30 de minute.
Între timp, întindeți nuca de cocos într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți la cuptor, amestecând frecvent, până se rumenesc, 7 până la 10 minute.
Lasă să se răcească. (Nuca de cocos poate fi prăjită cu până la 1 săptămână înainte; depozitați etanș.)
Serviți budinca de orez la temperatura camerei sau încălzită ușor pe aragaz, acoperită cu o stropire de mango și nucă de cocos prăjită.