Budincă De Orez De Toamnă De 15 Minute

Budincă De Orez De Toamnă De 15 Minute
Această rețetă face 15 porții cu 105 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Dacă 31 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Budinca de orez de toamnă de 15 Minute ar putea fi uimitoare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați lapte, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O, orez instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Orez Clasic Minute, Budinca De Orez Cu Vanilie De 15 Minute, și Budincă de toamnă fructată la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 cană de lapte la fiert în cratiță medie. Se amestecă orezul, merele, stafidele, scorțișoara și nucșoara; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
MărMăr
NucșoarăNucșoară
LapteLapte
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Lăsați să stea 5 min.
4
Între timp, bateți amestecul de budincă și laptele rămas într-un castron mare cu biciul 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de orez în budinca pregătită; se amestecă bine. Se amestecă nucile. Acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic; se răcește 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
OrezOrez
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Se servește cald sau răcit.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista