Budincă De Orez De Toamnă De 15 Minute
Această rețetă face 15 porții cu 105 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Dacă 31 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Budinca de orez de toamnă de 15 Minute ar putea fi uimitoare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați lapte, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O, orez instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Orez Clasic Minute, Budinca De Orez Cu Vanilie De 15 Minute, și Budincă de toamnă fructată la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 cană de lapte la fiert în cratiță medie. Se amestecă orezul, merele, stafidele, scorțișoara și nucșoara; acoperi.
Între timp, bateți amestecul de budincă și laptele rămas într-un castron mare cu biciul 2 min.
Adăugați amestecul de orez în budinca pregătită; se amestecă bine. Se amestecă nucile. Acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic; se răcește 5 min.
Se servește cald sau răcit.