Budinca de orez cu Pecan de arțar durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 11g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 621 calorii. Funcționează bine ca un desert accesibil. Dacă aveți orez basmati, stafide, aromă naturală de arțar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Budincă De Pâine Cu Pecan De Arțar, Budincă de afine, arțar și pecan, și Squash Blog Hop-Plăcintă Cu Budincă De Arțar Cu Coajă De Pecan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, combinați stafidele și bourbonul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați orezul și sarea cu 1 1/2 căni de apă într-o cratiță medie din oțel inoxidabil cu fund greu. Aduceți-l la fierbere, amestecați o dată și fierbeți, acoperit, la foc mic timp de 8 până la 9 minute, până când cea mai mare parte a apei este absorbită. (Dacă aragazul dvs. este foarte fierbinte, trageți tigaia pe jumătate de pe arzător.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă 4 căni de jumătate și jumătate și zahărul și se fierbe. Se fierbe descoperit timp de 25 până la 30 de minute, până când orezul este foarte moale și budinca este groasă. Se amestecă des, în special spre sfârșit. Amestecați încet oul bătut și continuați să gătiți timp de 1 minut. Pe foc, adăugați ceașca rămasă de jumătate și jumătate, vanilia, siropul de arțar, aroma de arțar și stafidele cu orice bourbon rămas. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De Arțar
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Se toarnă într-un castron și se pune o bucată de folie de plastic direct deasupra budincii pentru a preveni formarea unei piele. Se răcește ușor, se adaugă nucile pecan și se servește cald sau răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți fiecare porție cu sirop de arțar suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Budinca de orez din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "