Budincă De Orez Cu Căpșuni În Stil Risotto

Budincă De Orez Cu Căpșuni În Stil Risotto
Budinca de orez cu căpșuni în stil Risotto ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 323 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,17 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de căpșuni, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Risotto cu lapte de cocos (budincă de orez Arborio), Budinca De Orez Risotto Cu Zahar Brun Si Vanilie, și Bucătari îndrăzneți Risotto dulce: budincă de orez cu cireșe fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați căpșunile în zaruri de dimensiuni medii. Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, adăugați căpșuni, 1/4 cană de zahăr și suc de lămâie. Gatiti pana cand fructele de padure sunt moi si sucurile s-au ingrosat usor, aproximativ 10-15 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți laptele într-o cratiță medie la foc mediu-mic până când începe să aburească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți o cană de lapte, lăsați-o deoparte și păstrați-o caldă. Amestecați în tigaia mai mare de lapte zahărul rămas, fasolea și semințele de vanilie și orezul. Reduceți focul și gătiți, amestecând constant, până când orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
ZahărZahăr
LapteLapte
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați laptele rezervat, coaja de lămâie, untul și sarea. Se amestecă bine și se scoate de pe foc. Aceasta ar trebui să aibă o consistență mai lichidă decât risotto-ul obișnuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
LapteLapte
SareSare
5
Pentru a servi, stratificați budinca de orez și amestecul de căpșuni în pahare înalte. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista