Budincă de orez cu curmal
Budinca de orez cu curmal ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 223 de calorii, 4 g de proteine și 3 g de grăsimi. Pentru 25 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, zahăr, nuci și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budinca de curmal Fool Pudding de la supraîncărcare de curmal, Budinca de curmal și Budinca de curmal.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați orezul și pulpa de curmal; pus deoparte.
Combinați zahărul, laptele, făina, oul și vanilia; se adauga in amestecul de orez si se amesteca bine. Se amestecă nucile și stafidele.
Se toarnă într-un 3-qt uns. vas de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45 de minute sau până când budinca este întărită.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Budincă de orez în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.