Budincă de orez cu ciocolată albă și Cardamom cu marmeladă și sos Cointreau

Ciocolata albă și budinca de orez Cardamom cu marmeladă și sos Cointreau ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 465 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de păstăi de cardamom, lapte, zahăr auriu de brutar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Budincă de orez cu ciocolată albă cu sos de cireșe uscate, Budincă de orez cu ciocolată albă cu sos de cireșe uscate, și Plăcinte individuale cu carne cu marmeladă Cointreau.
Instrucțiuni
Puneți orezul și zahărul într-o cratiță medie, apoi turnați laptele și jumătate și jumătate.
Adăugați pudra de cardamom.
Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 15 până la 20 de minute, până când orezul este umflat și fraged.
Adăugați puțină apă fierbinte dacă pare puțin uscată.
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata albă rasă. Acoperiți tigaia și lăsați-o deoparte.
Pentru a face sosul, combinați marmelada cu Cointreau și încălziți ușor într-o tigaie.
Împărțiți budinca de orez între patru boluri și stropiți cu sosul.
Serviți decorat cu câteva așchii de ciocolată albă, dacă doriți.
De la Green & Black organic Ultimate Chocolate Recipes: noua colecție editată de Micah Carr-Hill. Text 2010 de Cadbury Holdings Limited; fotografii drepturi de autor 2010 de Jenny Zarins. Publicat în 2010 de Kyle Books, o amprentă a Kyle Cathie Ltd.