Budincă De Orez Basmati Cremoasă
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 334 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, sare, mascarpone și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită, Orez Basmati - cum să gătești orez Basmati, și Budinca De Orez Cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți orez, cardamom, sare și 1 1/2 căni de apă la fierbere. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți până când apa este absorbită și orezul este fraged, 20 până la 25 de minute. Pufați cu o furculiță, acoperiți și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Aruncați păstăile de cardamom.
Într-un castron, combinați smântâna, zahărul, mascarpone și apa de trandafiri (dacă utilizați). Bateți amestecul cu un mixer electric la viteză medie, până se îngroașă.
Se amestecă orezul. Lingură în opt boluri sau pahare de desert. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, presărați cu fistic tocat.